Usi de garaj

Uși de garaj rezidențiale și industriale marca Horman

Uși secționate Slatina pentru garaje moderne

Oferim clienților noștri uși de garaj moderne, rezistente și cu aspect estetic deosebit. Cu deschidere verticală, fiabilele uși de garaj secționate sunt prima alegere a clienților noștri. Deschiderea verticală oferă o lățime de trecere maximă și economie de spatiu.

Acționarea se face cu telecomandă sau cu aplicația din telefonul mobil.

Etanșe și rezistente la intemperii, ușile marca Hormann sunt distribuite și montate cu atenție de profesioniștii Jolly Impex Slatina. Clienții noștri se vor bucura de un garaj izolat termic și fonic în dimensiunile dorite.

Disponibile într-un număr mare de texturi și culori, ușile secționate pentru garaje se potrivesc oricărui stil arhitectural și de design.

Distribuim și montăm uși de garaj rezidențiale sau industriale Hormann, leader pe piața europeană, cu aspect modern și de calitate înaltă la prețuri atrăgătoare.

Uși de garaj basculante, tip rulou și alăturate marca Hormann

Uși de garaj basculante Slatina

Cu deschidere basculantă, ușile de garaj Hartmann vin la pachet cu o experiență de peste 50 de ani a renumitului producător. Jolly Impex comercializează și montează uși de garaj Hormann în Slatina și în localitățile apropiate.

Disponibile într-o paletă largă de modele și culori, ușile de garaj baculante se vor potrivi perfect locuinței.

Uși de garaj tip rulou Slatina

Cu deschidere verticală, ușile de garaj tip rulou se potrivesc oricărui garaj, indiferent de dimensiune. Din acest motiv ele sunt preferate de cei care au depozite, zone de livrare marfă sau spălătorii.

Durabile și silențioase, acestea sunt ușor de manevrat, cortina fiind ghidată prin șine. Funcționează cu telecomandă sau prin aplicația mobilă.

Uși de garaj alăturate Slatina

Practice, ușile alăturate pentru garaje sunt ideale pentru spațiile limitate, mai ales atunci când mai există o a doua mașină care parchează în fata garajului. Pentru ușa de garaj aleasă există și o ușă de acces disponibilă în același model și aceeași culoare.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.