Garduri și porți din aluminiu

Porți și garduri moderne din aluminiu marca Davos

Distribuim și montăm garduri și porți din aluminiu într-o mare varietate de modele și culori. Aluminiul este un material cu rezistență înaltă care nu corodează și nu necesită îngrijire. Tocmai de aceea este ideal în construcția de garduri și porți moderne cu design deosebit.

Venim în întâmpinarea clienților noștri cu servicii complete. Astfel, asigurăm toate materialele necesare construcției de garduri și porți din aluminiu și oferim montaj de calitate. Confecționate din profile extrudate de aluminiu și vopsite în camp electrostatic, gardurile și portile marca Davos excelează la toate capitolele: estetică, rezistență, preț și soluții tehnice.

Vă oferim porți și garduri din aluminiu sigure, care se remarcă prin aspect estetic și durabilitate. Frumos finisate, gardurile și porțile montate de Jolly Impex Slatina se remarcă printr-un designul deosebit și o calitate extraordinară.

Vă stăm la dipozitie cu consultanță și consiliere în alegerea de garduri si porți din aluminiu cât și cu servicii de montaj la prețuri corecte.

Avantajele împrejmuirilor din aluminiu

Preț mic

Porțile și gardurile din aluminiu au costuri reduse în comparație cu gardurile clasice din lemn sau metal.

Calitate premium

Gardurile și porțile marca Davos și-au câștigat pe drept ecusonul de "calitate premium".

Estetică deosebită

Sunt diponibile într-o gamă variată de panouri cu diverse modele, texturi și culori.

Durabilitate

Rezistente și fară necesitatea unei întrețineri, gardurile și porțile din aluminiu au viață lungă.

Sustenabilitate

Aluminiul este 100% reciclabil, motiv pentru care ne bucurăm să montam garduri și porți sustenabile.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.