Servicii

Profesionalism si servicii de inalta calitate

Din 1995 și până în prezent ne-am remarcat atât prin calitatea produselor comercializate cât și prin serviciile oferite. Vom continua să fim alături de clienții noștri și să oferim întotdeauna calitate la preturi corecte.

Combinăm tradiționalul cu modernul. Astfel, reușim să producem și să comercializăm confecții metalice estetice și rezistente atât pentru proiectele din Slatina cât și pentru proiecte din alte zone ale țării.

În paleta noastră de servicii regăsiți

  • comercializare și montaj elemente de feronerie din aluminiu
  • comercializare și montaj uși de garaj
  • automatizări porți
  • comercializare și montaj garduri și porți din aluminiu
  • producție și comercializare de profile ușoare din tablă de oțel pentru închiderea construcțiilor

 

Consultanta de specialitate si servicii all inclusive

Montaj

Tehnicienii noştri vă pot asigura montajul automatizărilor sau confecţiilor achiziţionate de la societatea noastră. În cazul în care doriţi să efectuaţi singuri montajul, beneficiaţi de asistenţă tehnică şi de tot suportul necesar.

Reparații

Intervenim rapid! Reparaţiile în garanţie sau postgaranţie se efectuează în cel mai scurt timp cu putință. Dispunem de stocuri mari pentru toate piesele de schimb și avem tehnicieni bine pregătiți.

Transport

Nu vă faceți griji în privința transportului. Vom livra comanda dumneavoastră cu transport propriu sau servicii de curierat atunci când distanța este mare. Pentru comenzile cu valoare mare, transportul este gratuit.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.