Despre noi

Istoricul Jolly Impex Slatina

Înfiinţată la începutul anului 1995, JOLLY IMPEX a luat naştere ca o societate pe acţiuni cu capital mixt italo-romanesc, care avea drept obiect de activitate comercializarea profilelor din aluminiu de origine italiana şi a accesoriilor pentru confecţii din aluminiu.
În timp activitatea noastra s-a axat mai mult pe comercializarea accesoriilor pentru confecţii metalice şi mai puţin pe cea a profilelor.

JOLLY IMPEX promovează o gamă completă de accesorii şi multe alte produse complementare tâmplăriei, necesare în construcţiile civile şi industriale, capabile să conjuge într-un mod optim eficienţa şi funcţionalitatea. Datorită multiplelor alternative propuse suntem în masură să satisfacem orice exigenţă.

Accesoriile promovate şi comercializate de societatea noastră sunt foarte variate începând de la garnituri şi elemente de fixare până la accesorii decorative, care pun în valoare confecţiile create.

Gama accesoriilor este foarte mare acoperind necesarul complementar al profilelor noastre cât şi al altor profile existente pe piaţa românească (balamale, colţare, broaşte şi încuietori, mânere obişnuite şi mânere antipanică, cremoane, mecanisme de dublă deschidere, motoare pentru deschiderea ferestrelor la înălţime, s.a.).

Alături de accesoriile pentru tâmplarie din aluminiu sunt şi accesoriile pentru confecţii metalice: balamale, pivoţi, rotile pentru porţi glisante, ghidaje, binale, etc.

Policarbonatul, pereţii termoizolanţi, alucobond-ul, laminatele plastice şi alte materiale de placare fac parte din produsele oferite de noi, existente în stocuri considerabile.

Obiectivul nostru principal este acela de a presta servicii rapide şi eficiente, raspunzând prompt solicitarilor dumneavoastră.

Distribuitor autorizat al HORMANN Romania

În calitate de distribuitor autorizat al societăţii HORMANN Romania, societatea noastră cu sediul in Slatina vă poate oferi :

  • uşi pentru garaj: rezidenţiale şi industriale
  • sisteme de acţionare
  • uşi de siguranţă
  • tehnica de încărcare

Segmentul de automatizări este bine dezvoltat în sensul că automatizările pentru uşi pot fi configurate la dimensiunile solicitate, astfel încât acestea sunt livrate în maxim 2 zile, automatizările pentru porţi batante şi glisante, uşile de garaj şi automatizările aferente lor pot fi livrate şi montate în timp foarte scurt. La acestea toate tehnicienii noştri vă asigură sevice-ul în garanţie şi postgaranţie dispunând şi de un stoc mare de piese de schimb.

În funcţie de dimensiunile comenzii dumneavoastră şi de modalitatea de plată puteţi beneficia de reduceri de preţ şi transport gratuit.

În diferite cazuri, livrarea se face prin poştă, mesagerie sau curieri rapizi.

Jolly Impex, conştientă de ritmul rapid al dezvoltării tehnice şi economice din Romania, s-a angajat să promoveze şi comercializeze pe piaţa internă produsele de înaltă tehnologie prezente pe piaţa internaţională.

În continuare vă rugăm să analizaţi cu atenţie detaliile ofertei noastre pentru a alege produsele necesare bunei desfăşurări a activităţii dumneavoastră.

Vă aşteptăm!

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.