Homepage – Setari site

JOLLY IMPEX este specializată în producția de confecții metalice și oferă partenerilor săi servicii superioare la prețuri competitive.

Înfiinţată la începutul anului 1995 în Slatina, JOLLY IMPEX a luat naştere ca o societate pe acţiuni cu capital mixt italo-romanesc, care avea drept obiect de activitate comercializarea profilelor din aluminiu de origine italiana şi a accesoriilor pentru confecţii din aluminiu.

În timp, activitatea noastra s-a axat mai mult pe comercializarea accesoriilor pentru confecţii metalice şi mai puţin pe cea a profilelor.

JOLLY IMPEX promovează o gamă completă de accesorii şi multe alte produse complementare tâmplăriei, necesare în construcţiile civile şi industriale, capabile să conjuge într-un mod optim eficienţa şi funcţionalitatea. Datorită multiplelor alternative propuse, suntem în masură să satisfacem orice exigenţă.

Suntem distribuitori Horman România in Slatina și comercializăm: uși de garaj, garduri si porți din aluminiu, sisteme de automatizări porți și profile ușoare din tablă de otel pentru închiderea construcțiilor.

Accesoriile promovate şi comercializate de societatea noastră sunt foarte variate începând de la garnituri şi elemente de fixare până la accesorii decorative, care pun în valoare confecţiile metalice create.

CONTACTEAZĂ-NE:

    Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.